A Review Of بیماری سلیاک
A Review Of بیماری سلیاک
Blog Article
● با گذشت زمان، برآمدگی های انگشت مانند در روده که مواد مغذی به نام پرز را جذب می کند، آسیب می بیند و جذب کلی را محدود می کند.
بیماری هایی نظیر سیروز کبدی و هپاتیت، نمک های صفراوی که به بدن در هضم غذا و جذب مواد مغذی کمک می کنند را حذف یا میزان آن را کاهش می دهند.
● محققان بیماری سلیاک را با برخی از انواع سرطان از جمله لنفوم که در گلبول های سفید ایجاد می شود، مرتبط دانسته اند.
تنها راه اساسی که برای درمان این عارضه وجود دارد، رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن است.
به واسطه آسیب روده در کودکان مبتلا به بیماری سلیاک، مجموعه ای از علائم ایجاد می شود که ممکن است در هر کودک متفاوت باشد.
حتی اگر بیماری سلیاک با علائمی همراه نباشد، ایجاد آسیب در سلولهای روده اتفاق خواهد افتاد.
○ چه مدت به فرد شیر داده شده است، زیرا علائم در افرادی که برای مدت طولانی تری از شیر مادر بیماری سلیاک از پدر به ارث میرسد یا مادر تغذیه شده اند دیرتر ظاهر می شود
پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.
این پروتئین که با نام گلوتن شناخته میشود، بعد از وارد شدن به بدن بعضی از افراد باعث فعال شدن سیستم ایمنی بدن آنها و در نهایت ایجاد آسیب در دیواره روده میشود.
فقط کسایی که ذهنشون مثل یه کاراگاه تیزه میتونن توی ۱۰ ثانیه بفهمن قتل بوده یا خودکشی
رژیم غذایی فاقد گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک میکند تا رشد طبیعی خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.
● بیماری سلیاک یک بیماری خود ایمنی است. قرار گرفتن در معرض گلوتن باعث می شود بدن به سلول های روده کوچک حمله کند.
شکلی که تا حدودی کنده مانند است، به دلیل تشکیل شدن مدفوع در روده، و خروج آن است. با این حال، همانطور که بعدا به آن خواهیم پرداخت، مدفوع می تواند اشکال مختلفی داشته باشد.
● در زیر، علائم بیماری سلیاک و همچنین فرآیند تشخیصی، عوامل خطر و رژیم های غذایی بدون گلوتن را به طور مفصل بررسی می کنیم.